ΜΗΝ καθυστερείτε άλλο, επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και γίνετε και εσείς ένας από τους ευχαριστημένους συνεργάτες μας
Η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και οι ασυναγώνιστες τιμές θα σας κερδίσουν
κρουασάν λουκάνικο |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
|
ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΖΥΜΗΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΖΥΜΗΣ: Αλεύρι σίτου πολυτελείας, νερό, ζάχαρη, φυτικά λιπαρά & έλαια, μαγιά, γάλα σε σκόνη, φρέσκα αυγά, βελτιωτικό αρτοποιίας, αλάτι ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΕΜΙΣΗΣ: λουκάνικο, γκούντα, κασέρι, γάλα, μπεσαμέλ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΖΥΜΗΣ
|
κρουασάν μπέικον/τυρί |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
|
ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΖΥΜΗΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΖΥΜΗΣ: Αλεύρι σίτου πολυτελείας, νερό, ζάχαρη, φυτικά λιπαρά & έλαια, μαγιά, γάλα σε σκόνη, φρέσκα αυγά, βελτιωτικό αρτοποιίας, αλάτι ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΕΜΙΣΗΣ: μπέικον, γκούντα, κασέρι, γάλα, μπεσαμέλ, λευκό τυρί ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΖΥΜΗΣ
|
κρουασάν πραλίνα |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
|
ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΖΥΜΗΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΖΥΜΗΣ: Αλεύρι σίτου πολυτελείας, νερό, ζάχαρη, φυτικά λιπαρά & έλαια, μαγιά, γάλα σε σκόνη, φρέσκα αυγά, βελτιωτικό αρτοποιίας, αλάτι ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΕΜΙΣΗΣ: πραλίνα σοκολάτας ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΖΥΜΗΣ
|
κρουασάν μηλόπιτα |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
|
ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΖΥΜΗΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΖΥΜΗΣ: Αλεύρι σίτου πολυτελείας, νερό, ζάχαρη, φυτικά λιπαρά & έλαια, μαγιά, γάλα σε σκόνη, φρέσκα αυγά, βελτιωτικό αρτοποιίας, αλάτι ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΕΜΙΣΗΣ: μήλο ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΖΥΜΗΣ
|
κρουασάν μπανάνα/σοκολάτα |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
|
ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΖΥΜΗΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΖΥΜΗΣ: Αλεύρι σίτου πολυτελείας, νερό, ζάχαρη, φυτικά λιπαρά & έλαια, μαγιά, γάλα σε σκόνη, φρέσκα αυγά, βελτιωτικό αρτοποιίας, αλάτι ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΕΜΙΣΗΣ: πραλίνα σοκολάτας, μπανάνα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΖΥΜΗΣ
|
ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΚΡΟΥΑΣΑΝ
Απόψυξη: Τοποθετούμε τα προϊόντα ζύμης εκτός κατάψυξης σε αντικολλητική λαμαρίνα και σε απόσταση μεταξύ τους. Απαιτούμενος χρόνος απόψυξης 30 - 35 λεπτά.
Προετοιμασία: Προθέρμανση στόφας 35ο C – 40ο C. Ρύθμιση υγρασίας 70% - 75%. Στοφάρισμα για 75 λεπτά. Αλείφουμε τα προϊόντα ζύμης με μείγμα κρόκου αυγού αραιωμένο με νερό χρησιμοποιώντας ένα μαλακό πινέλο.
Ψήσιμο: Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175ο C για 16-20 λεπτά (ατομικά κρουασάν) και στους 180ο C για 12-15 λεπτα (μίνι κρουασάν). Οι χρόνοι και οι θερμοκρασίες ποικίλουν ανάλογα με το φούρνο
ΠΡΟΣΟΧΗ: Το προϊόν ζύμης δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΖΥΜΗΣ Στο ψυγείο (συντήρηση 2ο C – 10ο C) 24 ώρες / στην κατάψυξη (-12°C) ένα μήνα Στον καταψύκτη (-18°C) μέχρι και την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης |
![]() |
ΑΠΟΨΥΞΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΖΥΜΗΣ Αφήστε το προϊόν ζύμης μέσα στη συσκευασία του σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να ξεπαγώσει καλά (2 ώρες περίπου). Για ιδανικό αποτέλεσμα βάλτε το προϊόν ζύμης στο ψυγείο από το προηγούμενο βράδυ και φέρτε το σε θερμοκρασία δωματίου λίγο πριν το χρησιμοποιήσετε. |
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην καταψύχετε ένα αποψυγμένο προϊόν ζύμης